top of page
'Hardlopen beter dan medicijnen' (9).png

 RUNNINGTHERAPIE

Runningtherapie is een uitstekende optie voor iedereen die zowel lichamelijk als geestelijk welzijn wil verbeteren. Deze cursus omvat 24 lessen die speciaal zijn ontworpen om je te begeleiden in het leren van de juiste hardlooptechnieken, het opbouwen van uithoudingsvermogen en het bevorderen van positieve mentale gezondheid. De lessen zijn geschikt voor alle fitnessniveaus, van beginners tot ervaren hardlopers. Bovendien ontvang je bij deze cursus een handig cursusboek en een hardloopshirt om je op weg te helpen naar succes.

 

De Runningtherapie cursus bestaat uit 24 lessen en kost slechts 30 euro per les, inclusief btw. Dit betekent dat je kunt profiteren van deze waardevolle cursus voor een totaalbedrag van 720 euro. Daarbij ontvang je het cursusboek en het hardloopshirt zonder extra kosten. We geloven dat de positieve effecten van deze cursus van onschatbare waarde zijn en we streven ernaar om onze diensten toegankelijk te maken voor iedereen.

PERSONAL TRAINING

Untitled design (4).png

Personal Training is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een op maat gemaakt trainingsprogramma dat is afgestemd op individuele behoeften en doelen. Of je nu wilt afvallen, spierkracht wilt opbouwen, of gewoon fitter wilt worden. De Personal Training cursus bestaat uit 12 intensieve lessen, waarbij je tevens een logboek ontvangt om je voortgang bij te houden, en een hardloopshirt om comfortabel te kunnen trainen.

 

Kosten van de Personal Training Cursus De Personal Training cursus bestaat uit 12 lessen en heeft dezelfde prijs van 30 euro per les, inclusief btw. In totaal komt de cursus neer op 360 euro, waarbij het logboek en hardloopshirt inbegrepen zijn. We zijn ervan overtuigd dat persoonlijke aandacht en begeleiding van onschatbare waarde zijn voor het behalen van jouw gewenste resultaten.

Wil je meer weten over onze cursussen, tarieven en beschikbaarheid? Neem dan nu contact op. Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen en je te ondersteunen bij het realiseren van een gezondere en gelukkigere versie van jezelf!

bottom of page